Σπιτικό SuperHeroes Party !

20170218_153346Last Year, τέτοιες μέρες, ετοίμαζα το «SuperHeroes Party» του Γιώργη μου… Πριν όμως σας μιλήσω γι’ αυτό, θα κάνω μία μικρή παρένθεση (…).

[Οι παιδικές μου φίλες είναι οι ίδιες από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Θα σας μιλήσω κάποια άλλη στιγμή γι’αυτή την τύχη που έχω στη ζωή μου… Συνέβη όμως και κάτι άλλο! Όταν ο Γιώργης μου πήγε 1η φορά σχολείο είχα την τύχη να κάνω «μαμαδοφίλες». Ναι, μπορεί να συμβεί… Θα τα πούμε αναλυτικά κι αυτά κάποια άλλη στιγμή…]

Πάμε τώρα στο πάρτυ [Φεβρουάριος 2017].

Last Year λοιπόν, είχαμε τη χαρά να κάνουμε Αποκριάτικο Πάρτυ στο Γιώργη μας. Το δοκιμάσαμε στο σπίτι..!! Με {20} μικρούς  Super Ήρωες άλλα κ {20} μεγάλους (γονείς συμμαθητών μας)! Αν και δεν έχουμε μεγάλο χώρο, αν και δεν το συνηθίζουμε να κάνουμε παιδικά πάρτυ σπίτι, αν και το φοβόμουν πολύ {θα βρω το σπίτι στη θέση του;}… Τελικά αποφασίσαμε πως «όλοι οι καλοί χωράνε»! Και καλά κάναμε!
Γιατί; Γιατί περάσαμε καταπληκτικά {οι περισσότεροι τουλάχιστον}. Γιατί η «Μαμαδοπαρέα» είναι αυτό που λένε… Ήρθε για να μείνει! Γιατί είχα τη βοήθεια της Μαμάς μου -όπως πάντα- & γιατί είχαμε ΌΛΟΙ την καλύτερη διάθεση…  {Παιδιά-Μαμάδες-Μπαμπάδες}!
Μα πάνω απ’ όλα: Γιατί τα παιδικά χαμόγελα… ήταν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α !

Δε θα σας κουράσω με το πως ετοίμασα τι κλπ. Θα σας δείξω φωτό από το πάρτυ για να πάρετε ιδέες, αλλά θα σας δώσω και κάποια αρχεία σε περίπτωση που έχετε σκοπό να κάνετε φέτος το δικό σας «SuperHeroes Party»!

Αυτοκόλλητα Για μπουκαλάκια: aytokollita agoriaaytokollita koritsia

Bangs, Καρτελάκια κλπ BANGSetc

Πρόσκληση:prosklisiSuperHeroes

 

 

Advertisement